Collectief de juiste weg

LET OP: ons mail adres is gewijzigd!

info@vern-nl.nl

OPROEP - OPROEP - OPROEP

Beste transporteur,

In Frankrijk, Italië en in toenemende mate Duitsland wordt het steeds lastiger om een vergunning te verkrijgen voor exceptioneel vervoer. De reden: men vertrouwt de eigen infrastructuur niet. VERN Transport Magazine zoekt Nederlandse transporteurs die hier ervaring mee hebben en hierover willen vertellen, of hun mening willen geven over dit onderwerp in het magazine.  Wil jij hieraan meewerken? Stuur dan een berichtje met je telefoonnummer naar redactie@vernmagazine.nl

Welkom bij VERN

VERN is een erkende brancheorganisatie in het wegtransport. Wij zijn als organisatie volledig opgenomen door de overheid en de EU. Onze collectiviteit speelt een steeds belangrijkere rol op het gebied van kostenefficiëntie.

VERN is mede opgericht om voor de kleine en kwetsbare transportondernemer een gelijkwaardige concurrentiepositie te verwerven ten opzichte van de grotere transportbedrijven. Niet alleen de eigen rijder, maar ook ondernemers met 10 tot 15 vrachtwagens vinden hun weg naar ons. VERN staat voor Vereniging Eigen Rijders Nederland.

Kleine transportbedrijven zijn nu goed vertegenwoordigd via VERN naast de andere brancheorganisaties, in werkgroepen die rechtstreeks rapporteren aan het kabinet.

VrachtwagenCLAIM

Wij gaan naar de rechter!

Prikbord

Vraag en aanbod

Nieuwsberichten

VERN houdt u op de hoogte

Mening van de VERN

Columns, geschreven door de VERN

Nieuwsberichten