De VERN en First Class Couriers onderstrepen gebruik mobile data in logistiek

In navolging op de ontwikkelingen in de logistiek en transport, waarbij data steeds belangrijker wordt met het oog op efficiëntie, regelgeving en duurzaamheid, heeft de meest duurzame transporteur van Nederland FirstClass Couriers, als een van de eerste logistiek bedrijven die hun horizon verbreed om via de branche organisatie VERN, mee te gaan in haar mobiele Data communicatie collectiviteit.

”Logistieke vraagstukken zoals optimale bezetting, time management, planning en cost efficiëntie, zijn vraagstukken die wij klantgericht ontzorgen en digitalisering evenals exacte gegevens zijn daarbij een steeds belangrijkere drager,” zegt Rene de Vries, directeur een eigenaar van First Class couriers. ”Informatievoorzieningen geven een steeds belangrijkere sturing in bedrijfsprocessen. Hierdoor is connectiviteit essentieel en het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onafhankelijk van welk netwerk te zijn.” Voegt Rene toe.

Klaas de Waardt, oprichter en voorzitter van de VERN, “Duurzaamheid is een van de meest besproken themas in de transport wereld. Naast het stimuleren van emissieloze voertuigen, heeft efficiëntie en innovatie een sleutelrol rol in de toekomst van transport Nederland,” ”Als je onderweg bent in je tracker, is mobiele connectiviteit de enige manier om real time informatie te krijgen en te delen. Naast netwerk zekerheid, is kosten borging essentieel. Hoe meer we samen gebruik kunnen maken van diensten, hoe beter we de voordelen kunnen benutten.” sluit Klaas af.

Over de VERN
VERN is sinds 25 jaar een erkende brancheorganisatie in het wegtransport. Wij zijn als organisatie volledige gesprekspartner van de overheid en de EU. Onze collectiviteit speelt een steeds belangrijkere rol op het gebied van kostenefficiëntie. VERN is mede opgericht om voor de kleine en kwetsbare transportondernemer een gelijkwaardige concurrentiepositie te verwerven ten opzichte van de grotere transportbedrijven. Niet alleen de eigen rijder, maar ook kleinere en middelgrote transportondernemers vinden hun weg naar ons.

Kleine tot middelgrote transportbedrijven zijn nu goed vertegenwoordigd via VERN naast de andere brancheorganisaties, in werkgroepen die rechtstreeks rapporteren aan het kabinet. Voor meer informatie over de VERN kunt u terecht op onze website https://www.vern-nl.nl/ of volg VERN op LinkedIn, Twitter of andere sociale media en blijf up to date met onze nieuwsbrief

 

Over FirstClass Couriers
FirstClass Couriers & Transport is ooit begonnen als eenmanszaak. Nu een snelgroeiend transportbedrijf met een landelijke dekking. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we maar één doel: Het volledig ontzorgen van uw logistieke vraagstukken.

Wij geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in snel leveren. Vandaag aanleveren en dezelfde dag leveren, spoedopdrachten of overnight zendingen, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zowel aan consumenten als aan zakelijke adressen. FirstClass is de meest duurzame transporteur van Nederland. Met FirstClass Couriers kunt u uw goederen schoner vervoeren en vermindert u de uitstoot van CO2. Voor meer informatie over de FirstClass kunt u terecht op onze website www.firstclasscouriers.nl

Data is alles Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in

Aantal simkaarten:
1 simkaart
2 simkaarten
3 simkaarten
4 simkaarten
5 simkaarten
6 simkaarten
7 simkaarten
8 simkaarten
9 simkaarten
10 simkaarten
Anders, vul het aantal onderaan bij berichten in!