“We zijn het zat”18.000 bouwprojecten liggen stil.
Grote protestactieactie op het Malieveld 30 oktober.

Komt allen naar het Malieveld om onze stem te laten horen tegen alle milieueisen  t.a.v. pfas en stikstofdioxide.
Vele duizenden banen staan op de tocht en heel veel bedrijven zullen failliet gaan, ook transportbedrijven. Onze regering veroorzaakt zelf een recessie.

De EU hanteert een norm 1,0 en onze regering hanteert nu een norm van 0,1 tienmaal zo streng. Hier door vallen 18.000 projecten stil. We kunnen niet bouwen, niet meer transporteren en vele toeleveringsbedrijven vallen zonder werk, dit pikken wij niet. Duitsland en België hebben geen last, alleen wij.

Nog nooit vertoond!
Meer dan 20 brancheorganisaties hebben de handen in een geslagen, Bouwend Nederland, VNONCW, MKB Nederland, TLN, de binnenvaart en uiteraard de VERN en vele anderen. Nog nooit was er een dermate groot protest gesteund door velen.

Malieveld
Op het Malieveld lopen vele politici, journalisten, tv- camera ploegen en onze opdrachtgevers, ga ze opzoeken.

Ga in gesprek met deze mensen, het is ook van belang dat u verteld over de cabotage, Kiwa, CBR, valse rijbewijzen met code 95 uit Oost-Europa en alles wat u dwarszit. Zoek ze op, ze zijn er, klamp ze aan. Dit is veel effectiever dan in je cabine zitten in een blokkade op de A4 of A12, dan spreek je niemand.

Het Malieveld staat heel snel vol, er komen nog grote parkeerplaatsen rondom Den Haag, info volgt nog, gratis busvervoer naar het Malieveld.

Meld u aan, stuur een mail naar info@vern-nl.nl

terug naar overzicht