Ministerie peilt ervaringen met on-board units

Het ministerie werkt momenteel aan de voorbereiding van de invoering van de vrachtwagenheffing in Nederland. Daarbij is het interessant om naar de ervaringen van de wegvervoersector te kijken op het gebied van internationale ritten en het gebruik van andere systemen voor vrachtwagenheffing.

Het ministerie is op zoek naar gebruikerservaringen met bestaande on-board units. Tevens wil het achterhalen hoeveel on-board units nodig zijn. In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is door onderzoekbureau Panteia deze enquête opgesteld. Dit onderzoek wordt ondersteund en begeleid door de brancheorganisaties Transport en Logistiek Nederland (TLN), Vereniging Eigen Rijders Nederland (VERN) en evofenedex.

Door hier te klikken kunt u uw ervaringen m.b.t. on-board units delen. Het invullen van de enquête duurt niet langer dan 5 minuten.

Mocht bovenstaande link niet werken dan kunt u ook de volgende url in de adresbalk van uw internetbrowser plakken: http://vrachtwagenheffing.onderzoek.nl

Bedankt voor uw bijdrage aan een succesvolle introductie van vrachtwagenheffing in Nederland.

terug naar overzicht